Direct naar de inhoud van deze pagina

Hoe werkt het

Iedereen kan wel eens een extra handje of wat gezelschap gebruiken. Een klusje in huis of tuin, hulp met de boodschappen of vervoer, samen een gezellig uitje maken, sportief bezig zijn. Eenmalig of voor langere tijd. Veel vrijwilligers en buren kunnen én willen graag van dienst zijn.

Op Noordkopvoorelkaar.nl kan er in een oogopslag gezien worden wie er in de buurt kan helpen. Eenvoudig, gemakkelijk en bovendien gratis.

Hoe werkt het?

Om gebruik te maken van Noordkopvoorelkaar.nl meld je je eerst aan. Aanmelden is vrijblijvend, gratis én het vergroot de veiligheid en betrouwbaarheid van Noordkopvoorelkaar.nl. Het kost slechts een paar minuten tijd. Er kan daarna hulp gevonden worden op 2 manieren:

1. Plaats een hulpvraag. Door het slimme e-matchingssysteem van Noordkopvoorelkaar.nl worden vrijwilligers en organisaties in de buurt automatisch van de hulpvraag op de hoogte gesteld. Zij nemen vervolgens bij interesse contact met op.

2. Reageer op het hulpaanbod van vrijwilligers en organisaties. Er zijn al veel mensen en organisaties die hun hulp hebben aangeboden en wachten op een hulpvraag in hun buurt. Spreekt de vrijwilliger, zorgprofessional of organisatie je aan? Neem dan contact met ze op!

Hulp gevonden?

Noordkopvoorelkaar.nl zorgt voor een veilige, betrouwbare en anonieme omgeving om online met elkaar in contact te komen. Je kiest zelf hoe je daarna verder wilt. Tip van Noordkopvoorelkaar.nl: een kennismakingsgesprek is een logische vervolgstap. Hierin kan ontdekt worden of het klikt en kun je elkaars wensen en behoeften bespreken. Alle tips lees je hier!

Vragen?

Wil je eerst nog iets meer weten? Bekijk dan de Veelgestelde Vragen. Uiteraard staan wij ook altijd voor je klaar bij vragen, neem hier contact met ons op.

Handleiding

De handleiding van Noordkopvoorelkaar kan je helpen bij het gebruik van de website. Lees hier de Handleiding voor organisaties en lees hier meer informatie voor een particulier/ persoonlijk account.