Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers op Noordkopvoorelkaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Joyce

  Aanbod van Joyce

  Geplaatst door Joyce
  Hallo! Ik ben Joyce, een student Toegepaste Psychologie van 20 jaar oud. Ik haal veel plezier en voldoening uit het helpen van andere mensen. Dit is dan ook de reden dat ik mij heb ingeschreven op Noo... Lees meer
 • Profielfoto van Jacqueline

  Aanbod van Jacqueline

  Geplaatst door Jacqueline
  Hallo ik ben Jacqueline. Getrouwd en 3 kinderen. Ik heb diploma medisch secretaresse .ik heb 13 jaar administratie gedaan en kan heel goed luisteren en gezelschap zijn voor iemand Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 940 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Yvonne

  Aanbod van Yvonne

  Geplaatst door Yvonne
  Hallo, Ik ben Yvonne en zet mij al jaren in voor anderen als vrijwilliger. Ik wil graag als maatje iemand gezelschap houden, (samen) boodschappen doen of iemand af en toe ergens mee naar toe nemen waa... Lees meer
 • Profielfoto van Susanne

  Aanbod van Susanne

  Geplaatst door Susanne
  Ik ben altijd al een zorgzaam persoon geweest en heb het altijd leuk gevonden om mensen te helpen. Op het moment doe ik wel een opleiding maar heb ik geen bijbaan en heb ik daardoor vaak de avonden en... Lees meer
 • Profielfoto van Hans

  Aanbod van Hans

  Geplaatst door Hans
  Ik ben inmiddels met pensioen en heb nu de tijd om andere mensen te helpen, wat me veel voldoening zal geven. Daarbij denk ik bijvoorbeeld aan het geven van bijles in taal (Nederlands, Engels) en exac... Lees meer
 • Profielfoto van Leo

  Fingerpicking

  Geplaatst door Leo
  Ik zelf speel o.a. fingerpicking gitaar. Het lijkt mij leuk om beginnende gitaristen wat tokkeltechniek bij te brengen. Dit geheel vrijblijvend, niets moet. Lees meer
 • Profielfoto van Martin

  Eenzaam tijdens de feestdagen

  Geplaatst door Martin
  Wij zijn Sonja (73) en Martin (62) en willen langs deze weg mensen (mannen, vrouwen,stellen), die zich eenzaam voelen, leren kennen om, bijvoorbeeld, de komende feestdagen toch een blij gevoel te kunn... Lees meer
 • Profielfoto van Nel

  Aanbod van Nel

  Geplaatst door Nel
  Goedemiddag ik ben nel 62 jaar. Ik doe vrijwillergerswerk in anna paulowna bij de waerden maar er zijn wat cliënten in de laatste jaren weggevallen. En er verder weinig mensen zijn die iemand nodig he... Lees meer
 • Profielfoto van Rien

  Computer hulp

  Geplaatst door Rien
  Hulp bij het oplossen van computer problemen. Mijn PC is mijn hobby en vind het leuk om problemen op te lossen. PC doet het niet of is traag, printer werkt niet en dat soort dingen. Kleine (benzine) v... Lees meer
 • Profielfoto van Roderick

  Aanbod van Roderick

  Geplaatst door Roderick
  Misschien heb je een maatje nodig. Een luisterend oor. Misschien ben je 'vast' gelopen of heeft er zich iets voorgedaan in je leven en heb je het gevoel dat je daar in je eentje niet door- of overheen... Lees meer
Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.