Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers op Noordkopvoorelkaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Stephanie

  Aanbod van Stephanie

  Geplaatst door Stephanie
  Ik zou graag bezig willen zijn en dat kan ik 3 x per week doen Lees meer
 • Profielfoto van Willem

  Aanbod van Willem

  Geplaatst door Willem
  Omdat ik nu tijd over heb om iemand te helpen Het liefst klussen in en rondom het huis Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 944 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Servicepunt

  Vervoer

  Geplaatst door Servicepunt namens Servicepunt Wieringerwerf
  Wilt u ergens heen en heeft u niemand om u te halen en/of brengen dan kunt u een beroep doen op de vrijwilligers van het thuisabonnement van Wonen Plus Welzijn. Zij halen u van huis af en zetten u we... Lees meer
 • Profielfoto van Mandy

  Aanbod van Mandy

  Geplaatst door Mandy
  Hallo, ik ben Mandy en ik doe de opleiding HBO-Rechten. Ik zit op dit moment in mijn tweede schooljaar. Ik denk dat vrijwilligerswerk me veel kan leren wat school niet kan. Daarnaast wil ik heel graag... Lees meer
 • Profielfoto van Servicepunt

  Praktische hulp bij klussen

  Geplaatst door Servicepunt namens Servicepunt Wieringerwerf
  De vrijwilligers van Wonen Plus Welzijn kunnen zorgen voor klussen in en om huis, hulp bijhouden van de tuin, medicijnbezorging, boodschappen doen, computerproblemen, televisie instellen (en andere e... Lees meer
 • Profielfoto van Servicepunt Niedorp

  Vervoer

  Wilt u ergens heen en heeft u niemand om u te halen en/of brengen dan kunt u een beroep doen op de vrijwilligers van het thuisabonnement van Wonen Plus Welzijn. Zij halen u van huis af en zetten u we... Lees meer
 • Profielfoto van Servicepunt Niedorp

  Praktische hulp bij klussen

  De vrijwilligers van Wonen Plus Welzijn kunnen zorgen voor klussen in en om huis, hulp bijhouden van de tuin, medicijnbezorging, boodschappen doen, computerproblemen, televisie instellen (en andere e... Lees meer
 • Profielfoto van Hansje

  Aanbod van Hansje

  Geplaatst door Hansje
  Ik ben een alleenstaande moeder van een dochter van bijna 6. Ik werk parttime maar heb een aantal jaar in de bijstand gezeten door de economische crisis. Ondanks dat ik al jaren van een klein budget l... Lees meer
 • Profielfoto van Meria

  Aanbod van Meria

  Geplaatst door Meria
  Voordat ik naar Den Helder verhuisde, organiseerde ik de admi voor mensen in hun laatste levensfase inclusief draaiboek begrafenis/crematie (vrijwilligerswerk). Als voormalig internationaal secretares... Lees meer
 • Profielfoto van Magda

  Aanbod van Magda

  Geplaatst door Magda
  Ik ben behoorlijk creatief en heb momenteel genoeg tijd om ergens een handje te helpen. Liefst ook op het creatieve vlak Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.