Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers op Noordkopvoorelkaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Jinte

  Aanbod van Jinte

  Geplaatst door Jinte
  Jinte..... Maatjes, sporten, huiswerkbegeleiding geven bij biologie , samen blokje om, er op uit Lees meer
 • Profielfoto van Michiel

  Aanbod van Michiel

  Geplaatst door Michiel
  Ik zou graag mijn werkervaring in willen zetten bij organisaties die wel ondersteuning kunnen gebruiken in het archiveren en registeren van inkomende post en eventueel het inboeken van binnenkomende o... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 940 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Ron

  Aanbod van Ron

  Geplaatst door Ron
  Ben 2 dagdelen per week beschikbaar als vrijwilliger.Wil graag iets voor anderen betekenen. Dit zowel op organisatorisch gebied als in de directe uitvoerende hulpverlening aan personen. Op grond van ... Lees meer
 • Profielfoto van Maarten

  Aanbod van Maarten

  Geplaatst door Maarten
  Mijn interesse zijn: Sport (hardlopen), Motorrijden (touren en vakanties), ict( windows als gebruiker, linux server, wordpress website's) Gewerkt als netwerk beheer, en verkeersregelaar (vrijwilliger... Lees meer
 • Profielfoto van John

  Aanbod van John

  Geplaatst door John
  Ik ben John help graag mensen met van alles van koffie drinken tot klusjes maakt niet uit wat Lees meer
 • Profielfoto van Sharona

  Aanbod van Sharona

  Geplaatst door Sharona
  Ik heb me in het verleden erg vaak eenzaam gevoelt, ik zou me daarom via dit forum graag inzetten voor iemand die dit op dit moment meemaakt, bent u of kent u iemand die behoefte heeft aan persoonlijk... Lees meer
 • Profielfoto van Peggy

  Samen thuis of uit eten

  Geplaatst door Peggy
  Ik was kort geleden op een bijeenkomst en hoorde dat veel alleengaanden moeite hebben om voor zichzelf te koken en in hun eentje te eten. Zelf heb ik daar totaal geen moeite mee, maar kan het me wel v... Lees meer
 • Profielfoto van Carin

  Aanbod van Carin

  Geplaatst door Carin
  Ik heb zelf veel hulp gehad in moeilijke periodes. Ben beperkt aar misschien kan ik toch wat voor een ander betekenen. Lees meer
 • Profielfoto van Maria

  5dagen in de week beschikbaar !

  Geplaatst door Maria
  ik vind het super leuk om mensen te helpen en te ondersteunen in wat ze zelf niet kunnen of nog moeten leren! ik bied me zelf aan voor de hele week werken. ik sta voor alles open om mensen te kunnen ... Lees meer
 • Profielfoto van Wendy

  Aanbod van Wendy

  Geplaatst door Wendy
  Het is fijn om iets voor een ander te doen. Daar krijg ik een blij gevoel van want je doet nooit iets alleen voor de ander. Het is een wisselwerking tussen mensen en daarom vind ik gelijkwaardigheid h... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.