Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers op Noordkopvoorelkaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Maria

  5dagen in de week beschikbaar !

  Geplaatst door Maria
  ik vind het super leuk om mensen te helpen en te ondersteunen in wat ze zelf niet kunnen of nog moeten leren! ik bied me zelf aan voor de hele week werken. ik sta voor alles open om mensen te kunnen ... Lees meer
 • Profielfoto van Martijn

  Aanbod van Martijn

  Geplaatst door Martijn
  Komt nog :) Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 944 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Dennis

  Aanbod van Dennis

  Geplaatst door Dennis
  Ik ben 44 jaar oud en vader van 3 kinderen. Ik ben werkzaam voor de overheid. Om mensen te helpen die het wat minder hebben wil ik graag helpen met kleine technische klusjes of helpen/assisteren bij h... Lees meer
 • Profielfoto van Patricia

  Aanbod van Patricia

  Geplaatst door Patricia
  Ik zou graag willen helpen in het samen.brengen van.mensen die alleen zijn door middel van samen creatief zijn spwl doen of samen eten Dit wil ik doen om de eenzaamheid te helpen verminderen Mijn ... Lees meer
 • Profielfoto van Josje

  Gratis verhalen vertellen

  Geplaatst door Josje
  Verhalen vertellen aan groepen ouderen en/of kinderen. Ik heb hier in de afgelopen jaren opleidingen voor gevolgd en geef nu workshops in de cultuurschuur en heb een vertelkring “Tussen zout en zoet”... Lees meer
 • Profielfoto van Anoek

  Aanbod van Anoek

  Geplaatst door Anoek
  Mijn naam is Anoek, 23 jaar en ik hou van mensen in hun kracht zetten. Dit doe ik door te kijken naar mogelijkheden en kwaliteiten. Hierbij zoek ik de verbinding op met onszelf, elkaar en de natuur. I... Lees meer
 • Profielfoto van Olga

  Aanbod van Olga

  Geplaatst door Olga
  Ik vind leuk elke dieren. Ik heb in huis 2 honden (Americaanse Stafford), zijn zijn voor mij de beste vrienden. Ik zou mijn vrije tijd ook graag met andere dieren doorbrengen. Lees meer
 • Profielfoto van Peter

  Aanbod van Peter

  Geplaatst door Peter
  Graag een ander helpen en iets samen doen, is gezelliger Lees meer
 • Profielfoto van Wim

  Aanbod van Wim

  Geplaatst door Wim
  Heb ervaring als officier mariniers, voorzitter Dag van de Muziek, hoofdofficier KM Lees meer
 • Profielfoto van Jolien

  Aanbod van Jolien

  Geplaatst door Jolien
  Hallo, Ik wil graag een steentje bijdragen aan de maatschappij en mensen helpen, die hulp goed kunnen gebruiken. Ook lijkt het me leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Ik ben in principe 2 weken per... Lees meer
1 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.