Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers op Noordkopvoorelkaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Margreet

  Aanbod van Margreet

  Geplaatst door Margreet
  Ik heb sinds ruim 2 jaar geen baan meer en wordt het inmiddels zat om niets te kunnen betekenen. Graag zou ik wat doen voor een ander. Ik ben zelf wel beperkt in mijn beweging maar iemand begeleiding ... Lees meer
 • Profielfoto van Humanitas

  Aandacht in de laatste levensfase

  Geplaatst door Humanitas namens Humanitas
  Wij bieden met behulp van goed geschoolde vrijwilligers, hulp aan mensen die ernstig ziek zijn en diens naasten. Thuis sterven, in hun eigen bed, dat is wat veel mensen wensen. Maar soms is er net tek... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 940 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Minie

  Aanbod van Minie

  Geplaatst door Minie
  Dit spreekt me heel erg aan ,daar ik nu al vele ouderen op afstand met raad en daad ter zijde staat .Vele bedankt emails binnen krijgt . Lees meer
 • Profielfoto van Davey

  Aanbod van Davey

  Geplaatst door Davey
  Ik heb tijd over, en deze zou ik graag benutten voor het helpen van andere mensen die het echt nodig hebben. Met 2 handige handjes en een leuk woordje klaar. Zal dit altijd wel een succes worden. Lees meer
 • Profielfoto van Srimala

  Aanbod van Srimala

  Geplaatst door Srimala
  Ik vind het leuk om anderen te helpen. Lees meer
 • Profielfoto van Nico

  Aanbod van Nico

  Geplaatst door Nico
  daar ik gepensioneerd ben en tijd over heb.wil ik graag een ander helpen. Lees meer
 • Profielfoto van Aret Robert

  Aanbod van Aret Robert

  Geplaatst door Aret Robert
  Op dit moment ben ik bezig met een mbo 3 opleiding in die ICT richting. Graag zou ik ervaring willen op doen alvast in dit sector en zou ik met de opgedane ervaring een baan willen vinden na afloop. ... Lees meer
 • Profielfoto van George

  Aanbod van George

  Geplaatst door George
  Bezig zijn i.p.v. op de bank zitten Lees meer
 • Profielfoto van jan

  Aanbod van Jan

  Geplaatst door jan
  hallo ik ben jan ik doe al vervoerswerk en begeleiding van mensen naar het ziekenhuis maar zou dat uit willen breiden naar vervoer naar een familie lid of naar een museum of om iets op te halen of e... Lees meer
 • Profielfoto van Dick

  Aanbod van Dick

  Geplaatst door Dick
  Ik wil graag wat voor mensen betekenen en hoop op een goede match met een organisatie en dat we daar veel voldoening uit kunnen halen. Lees meer
1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.