Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers op Noordkopvoorelkaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Julia

  Aanbod van Julia

  Geplaatst door Julia
  Graag zou ik mijn vrije tijd willen besteden met het helpen en aan het lachen maken van ouderen! Mijn interesse zijn tekenen, ukelele spelen, zingen, spelletjes spelen, creatieve activiteiten en geze... Lees meer
 • Profielfoto van Jessica

  Aanbod van Jessica

  Geplaatst door Jessica
  Het geeft mij een onwijs goed gevoel om een ander een glimlach te bezorgen. Ik ben een erg zorgzaam type en wil altijd het beste voor een ander. Ik heb ook ervaring opgedaan op mijn dagbesteding doo... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 940 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Jerry

  Aanbod van Jerry

  Geplaatst door Jerry
  Ik ben een 34 jarige man die graag mensen helpt. Ik heb een technische achter grond. Ben op zoek om iets te doen voor de mensen in de omgeving schagen. Lees meer
 • Profielfoto van Paul

  Aanbod van Paul

  Geplaatst door Paul
  Ik heb in verschillende besturen gezeten, dus heb daar veel ervaring in. Op dit moment ben ik waarnemend voorzitter van O. K. K. Mochten jullie nog op zoek naar nieuwe bestuurslid, kan je me altijd ee... Lees meer
 • Profielfoto van Ed

  Aanbod van Ed

  Geplaatst door Ed
  Ik ben een 47 jarige man uit Den Helder en ben momenteel voor langere tijd werkloos. Ik ben goed met techniek, zoals het aansluiten van televisies, audio en video apparatuur. Tevens ben ik goed in ... Lees meer
 • Profielfoto van Monica

  Aanbod van Monica

  Geplaatst door Monica
  Ben inmiddels met pensioen. In mijn werkzame leven bezig met gedrag van mensen. Wil toch graag ook wat voor anderen blijven betekenen maar ook mijn eigen netwerk vergroten. Vroeger allerlei bestuurli... Lees meer
 • Profielfoto van Marjan

  Aanbod van Marjan

  Geplaatst door Marjan
  Hallo ik ben Marjan en ben zelf ziek geweest en wil graag via vrijwilligers werk weer langzaam deelnemen aan het arbeidsproces mijn voorkeur gaat uit naar (technisch) administratief werk of bijvoorbee... Lees meer
 • Profielfoto van Almoataz Bellah

  Aanbod van Almoataz Bellah

  Geplaatst door Almoataz Bellah
  Ik wil verder contact met de mensen om Nederlandse taal te oefenen want ik heb op momenteel een stage lopen dus wil ik mijn taal om verbeteren en ik vind dit ook belangrijk voor mij leven in di... Lees meer
 • Profielfoto van Lianne

  Aanbod van Lianne

  Geplaatst door Lianne
  Gezellig even kletsen, rondje wandelen/fietsen, hulp nodig met vervoer, hulp bij het inburgeren Lees meer
 • Profielfoto van Peter

  Aanbod van Peter

  Geplaatst door Peter
  Ik zou graag helpen met (groot) groen onderhoud, tuin e.d. Lees meer
1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.