Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers op Noordkopvoorelkaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Sabine

  Aanbod van Sabine

  Geplaatst door Sabine
  Ik heb zelf een lichamelijke beperking, waardoor betaald werk vinden lastiger is. Omdat ik toch graag bezig ben en mensen wil helpen ben ik graag vrijwilliger. Ik word al ingezet bij Humanitas Noord K... Lees meer
 • Profielfoto van Angèle

  Aanbod van Angèle

  Geplaatst door Angèle
  Omdat ik nu even in de ziektewet zit en graag een ander help. Ik denk dat als mensen elkaar vaker helpen, zal de wereld beter en vriendelijker worden. Ik kan bij voorbeeld helpen met kleine klusjes, ... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 940 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Renee

  Aanbod van Renee

  Geplaatst door Renee
  Mijn naam is Renee, Ik ben werkzaam als cliëntbegeleider bij Esdege-Reigersdaal en wil daarnaast graag voor iemand als maatje aan de slag. Iemand een zetje in de rug geven of gewoon gezellig af en to... Lees meer
 • Profielfoto van John

  Aanbod van John

  Geplaatst door John
  Hulp bij vluchtelingenwerk, vrijwaard, omring Lees meer
 • Profielfoto van Emmy

  Aanbod van Emmy

  Geplaatst door Emmy
  Ik ben op zoek naar vrijwilligerswerk in de omgeving Julianadorp. Mijn interesse gaat uit naar receptie, coördineren, secretariële werkzaamheden of Musea. Lees meer
 • Profielfoto van Dominique

  Aanbod van Dominique

  Geplaatst door Dominique
  Ik wil wat voor een ander doen omdat ik zelf en verstandelijke beperking heb en mensen wil helpen en EHBO lijkt me heel gaaf omdat ik op school daar heel veel les in heb gehad en ik vond het heel leu... Lees meer
 • Profielfoto van Stefi

  Aanbod van Stefi

  Geplaatst door Stefi
  Ik wil iets betekenen voor de samenleving. Lees meer
 • Profielfoto van Annet

  Aanbod van Annet

  Geplaatst door Annet
  Om weer terug te komen in het arbeidsproces ben ik op zoek naar een vrijwilligersfunctie in de buurt van Lutjewinkel. Met mijn achtergrond als management assistent hou ik van regelen en organiseren, e... Lees meer
 • Profielfoto van Stef

  Aanbod van Stefan

  Geplaatst door Stef
  Na lange tijd gereisd te hebben, ben ik nu weer terug in Den Helder en wil ik graag van dienst zijn. Het lijkt me heel leuk om mensen in de buurt te helpen met verschillende werkzaamheden. Om zo voor ... Lees meer
 • Profielfoto van Stephan

  Aanbod van Stephan

  Geplaatst door Stephan
  Ik graag nuttig zijn voor de maatschappij. Voor een ander klaar staan die het nodig heeft. Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.