csrf
Noordkopvoorelkaar logo
Noordkopvoorelkaar

Diverse wandel maatjes gezocht!!

Voor diverse cliënten in de Golfstroom zijn we opzoek naar een wandel maatje. Voor kleine boodschapjes, een rondje om, een frisse neus en een gezellig gesprek. De meeste bewoners die een maatje zoeken zitten wel in een rolstoel. U moet dus zelf wel fysiek een rolstoel kunnen duwen. Dag en tijd in overleg met u en de bewoner. 1x per week zou fijn zijn. Beschikt u over een klein beetje tijd over, heeft u affiniteit met ouderen en luistert u graag naar de mooie oude verhalen die onze bewoners vertellen, beheerst u goed de Nederlandse taal dan zijn wij zeker opzoek naar u! Wij zijn maandag, dinsdag en donderdag bereikbaar. Met vriendelijke groeten Desiree en Iris

Lees meer

structureel

Den Helder

Maatje, buddy & gezelschap

Beschrijving

Voor diverse cliënten in de Golfstroom zijn we opzoek naar een wandel maatje.
Voor kleine boodschapjes, een rondje om, een frisse neus en een gezellig gesprek.
De meeste bewoners die een maatje zoeken zitten wel in een rolstoel. U moet dus zelf wel fysiek een rolstoel kunnen duwen.
Dag en tijd in overleg met u en de bewoner. 1x per week zou fijn zijn.

Beschikt u over een klein beetje tijd over, heeft u affiniteit met ouderen en luistert u graag naar de mooie oude verhalen die onze bewoners vertellen, beheerst u goed de Nederlandse taal dan zijn wij zeker opzoek naar u!

Wij zijn maandag, dinsdag en donderdag bereikbaar.
Met vriendelijke groeten Desiree en Iris

Praktische informatie

Locatie

Den Helder

Impact

Impactgebied

Sociaal & welzijn

Categorie

Maatje, buddy & gezelschap
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Omring

Den Helder

Op zoek naar een fijn maatje!

Omring

We zijn opzoek naar mensen die minimaal 1 uurtje per week tijd hebben om een rondje te wandelen met een van onze cliënten in de Golfstroom. er even heerlijk samen op uit, een boodschapje doen of een rondje wandelen. De meeste mensen zitten in een rolstoel het is dus wel belangrijk dat u een rolstoel kunt duwen. Heeft u tijd over en wilt u graag iets voor een ander doen, meld u zich dan nu aan! Waarom bezoekvrijwilligers? Bezoekvrijwilliger word je voor iemand die wekelijks of tweewekelijks wat extra aandacht, ondersteuning of begeleiding nodig heeft. Dat kan op heel veel manieren: samen koffie drinken, wandelen of andere activiteiten. 1x per week 1 uur zou al fantastisch zijn Doel Een bewoner uit zijn/haar isolement halen door een bezoek af te leggen. Een stukje gezelligheid creëren en tevens het sociale contact onderhouden. Het mooie weer is al even bezig en er zijn vele mensen die nooit eens naar buiten kunnen dus hoe waardevol kan jij zijn! Het draait allemaal om persoonlijk contact. Lijkt het je wat om bezoekvrijwilliger te worden? Reageer dan snel. Voor locatie De Golfstroom staan er nu zeker 10 mensen te springen om u, 1x per week een uurtje zou al ontzettend welkom zijn. Dag/tijd naar keuze

Structureel
Jongeren
Den Helder

Gevraagd hulp in restaurant!

Omring

Voor de vrijdag, zaterdag en zondag zijn wij opzoek naar een vrijwilliger man/vrouw die het leuk vindt om te helpen bij het uitserveren van de maaltijden in ons gezellige restaurant in De Golfstroom. Het restaurant is voor onze cliënten en bezoekers uit de wijk De dienst is van 10.30 uur tot 14.00 uur en bestaat uit de maaltijd uitserveren en in samen werking met medewerkers. Daarna ruimen we alles weer op. Natuurlijk is een gezellig praatje met onze bezoekers ook erg belangrijk. Affiniteit met ouderen is een pre, net als goede hygiëne, goede beheersing van de Nederlandse taal en sociaal vaardig zijn. Bij deze vacature moet je wel de handen uit de mouwen kunnen steken. Voor meer info of bij interesse over deze vacature kunt u contact opnemen met Desiree Bal 0223 540896 (bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag)

Structureel
Den Helder

Hou je van fietsen?

Omring

Hou je van fietsen en van mensen?? Wij hebben een prachtige duofiets ter beschikking voor onze ouderen. We hebben hier al ontzettend veel plezier aan beleeft. Omdat veel mensen deze fiets nu uitgeprobeerd hebben krijgen wij van de welzijn het te druk met fietsen en zoeken we iemand die ons kan helpen door ook 1 of meerdere keren per week de fiets te pakken en er samen met onze bewoners op uit te gaan De bewoner hoeft niet zelf mee te fietsen en ook voor diegene die fietst is er niet veel belasting doordat hij elektrisch ondersteund wordt. Je zit net als in een luie stoel en kan zo heel Den Helder door. Lijkt het je wat? Dan kan je ons bellen of mailen. De belangrijkste vaardigheden zijn: - Dat u sociaal bent, een praatje onderweg is natuurlijk heel gezellig. - Betrouwbaar - Minimaal 1 uur per week beschikbaar bent U kunt ons bereiken op 0223540896 (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag) Desiree Bal of Iris Achthoven

Structureel
Den Helder

Vrijwilliger gezocht voor De Dagbesteding

Omring

Heeft u tijd over en wilt u graag iets voor een ander doen? Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die graag een steentje bijdrage binnen de ouderenzorg en het prettig vinden om te ondersteunen op een kleinschalige dagbesteding. Bij de dagbesteding locatie van De Gofstroom werkt een klein, vast team van activiteitenbegeleiders die behalve het bieden van een gezellige dag ook cliënten ondersteunen bij het omgaan met klachten als geheugenverlies. De medewerker zorgt samen met de vrijwilligers voor activiteiten zoals: koffie drinken, krant lezen, samen maaltijd bereiden, boodschappen spelletjes of andere creatieve activiteiten. Je maakt een praatje en levert je een bijdrage aan een gezellige sfeer. Je ondersteund bij activiteiten en hebt tijd en aandacht voor deze kwetsbare doelgroep. Dit alles om bij te dragen aan het creëren van een mooie dag voor de ouderen. Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger voor de dinsdagochtend van 9.30-13.30 uur en donderdagmiddag van 13.00-15.30 uur Heeft u affiniteit met ouderen? Bent u gemotiveerd om samenbindend aanwezig te zijn in de groep? Dan zien wij uit naar uw reactie! Voor meer info of aanmelden kunt u een bericht sturen naar abgolfstroom@omring.nl of bellen met 0223540896 Desiree bal-Roobol (bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag)

Structureel

Anderen bekeken ook

Den Helder, Schagen, Hollands Kroon

Heel Holland Wipt Tegels!

MEE & De Wering

Het wip-seizoen is geopend: wip, Holland, wip! Van 21 maart tot en met 31 oktober speelt heel Nederland het NK Tegelwippen. Iedereen kan meedoen door tegels te vervangen voor groen in zijn eigen voor-, achter- of geveltuin. Jij dus ook! Laten we samen Nederland een stuk groener maken. Wanneer tegels worden vervangen door gras, bloemperken, bomen en geveltuinen, wordt Nederland meer klimaatbestendig, behaaglijker voor insecten en dieren, koeler op warme dagen én veel mooier! Klik op de onderstaande ik doe mee knop en ontvang het aanmeldformulier, hoe het werkt en inspiratie!

Project
Jongeren
Challenge
(kleine) groepen
Hollands Kroon, Den Helder, Schagen

Zet jouw vrijwilliger in het zonnetje!

Wonen Plus Welzijn

🌟 Ken of ben jij iemand die door een fantastische vrijwilliger is geholpen? Laat ons weten waarom je zo dankbaar bent.🌟 Bij Noordkopvoorelkaar geloven wij in de kracht van samenwerking en het delen van positieve ervaringen. Dus, als jij óf iemand kent óf iemand bent die is geholpen door een geweldige vrijwilliger, vertel ons dan jouw verhaal! Of het nu gaat om een vriendelijke buur die altijd klaarstaat, een mentor die je door moeilijke tijden heeft geleid, of een vrijwilligersorganisatie die jouw leven heeft veranderd - we willen het weten! 💬 Heel graag willen wij het succesverhaal gebruiken voor op onze socials en op ons platform, en een foto zou natuurlijk heel leuk zijn.🤝🌟 Samen kunnen we laten zien hoe vrijwilligerswerk levens verandert en gemeenschappen versterkt! 💪✨

Eenmalig
Jongeren
Challenge
Den Helder

Gezellige vrijwilliger

Vriendenhuis

Het Vriendenhuis Den Helder is een herstel locatie voor mensen met een psychische kwetsbaarheid. Het herstel naar terug keer in de maatschappij, gaat met ondersteuning van bewoners door bewoners en naar elkaar toe. Daarnaast is er een gediplomeerde ondersteuner. Voor het Vriendenhuis Den Helder zijn we zoek naar een gezellige vrijwilliger die, een oor en een arm heeft, koffie drinkt af en toe een wandelingetje en het ZIJN. Ben jij de Vrijwilliger die zich hierin kan vinden, neem dan contact met mij op. Joyce Simon, ondersteuner Vriendenhuis Den Helder.

Structureel
Den Helder

Vrijwilligers kringloopwinkel Het Boelhuys

Het Boelhuys

Voor onze niet commercieel kringloopwinkel het Boelhuys zoeken wij diversen vrijwilligers. Te weten winkel medewerkers voor de volgende afdelingen: kleding, huisraad, boeken speelgoed en meubelhal.Transport medewerkers voor het ophalen van huisraad en meubels in Den Helder en Julianadorp. Sorteerders voor binnengekomen huisraad en kleding. De netto opbrengst van het Boelhuys is bestemd voor stichting Present Den Helder.

Structureel
Jongeren
Den Helder, Hollands Kroon

EHBO vrijwilligers gezocht

EHBO Den Helder

Wij zijn een gezellige en professionele EHBO vereniging voor het behalen van je EHBO-diploma. Maar de cursus is niet het enige! Wij bemannen op verschillende evenementen in en rond Den Helder met veel enthousiasme de EHBO-posten. Voor het ondersteunen van evenementen zoeken wij nog vrijwilligers! Heb je geen EHBO diploma dan kan je die bij onze vereniging halen. De kosten hiervoor worden door aanvullende ziektekosten verzekeringen vergoed.

Structureel
Den Helder

Enthousiaste (redding)botenliefhebber

Nationaal Reddingmuseum

Het Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers zoekt voor haar 7 historische reddingboten enthousiaste mensen die het botenteam wil komen versterken. Je pleegt samen met één of twee anderen onderhoud aan de boten en vaart regelmatig mee. Dit kan als schipper of als bemanningslid. Het Nationaal Reddingmuseum verzorgt diverse rondvaarten. In de vakanties is er een dagelijkse rondvaart met de Johan de Witt door de binnenhaven en daarnaast verzorgen we vaartochten vanaf 1 uur tot een hele dag met onze reddingboten. En het museum biedt ook asverstrooiingen aan en daarnaast zijn we bij diverse nautische evenementen te vinden. Ben je enthousiast en heb je interesse? Wij gaan graag met je in gesprek!

Structureel
Den Helder

Vrijwilliger voor uitlaten van de hond

MEE & De Wering

Voor een cliënt zoeken wij een vrijwilliger die af en toe een rondje kan lopen met hond Yucca. Client woont in Lyceumhof, Yucca is alert op het begin maar uiteindelijk lief en rustig. Echter is enige ervaring met honden gewenst om haar gedrag te kunnen lezen. Er is al 1 vrijwilligster die regelmatig met de hond loopt, het zou fijn zijn als er naast haar nog iemand 1 of 2 keer per week de hond kan uitlaten. Als u interesse heeft, hoor ik dat graag!

Structureel
Den Helder

Bijrijders ophalen en bezorgen van Huisraad.

Stichting Goederenbank Den Helder

Bijrijders gezocht, Stichting Goederenbank Den Helder helpt de minima doelgroep uit eigen omgeving in gratis huisraad. U helpt op dinsdag en woensdag mee met ophalen en bezorgen van Huisraad. We werken in een klein en gezellig team. Kan soms zwaar werk zijn. We zoeken nog steeds bijrijders. Ook chauffeurs die veilig en rustig rijden, en zeer zuinig zijn op de werkbus. Betreft de volgende dagen: Dinsdag, woensdag en mogelijk donderdag. Hierbij gaat het om de ochtenden van: 10:00 tot 12:00 uur. Wees welkom in een gezellig team, en kom de minima doelgroep helpen met prachtige huisraad en woninginrichting. Zeer dankbaar en nuttig werk, ben jij de topper die wij zoeken? Meld je dan snel aan. Vriendelijke groeten Team Stichting Goederenbank Den Helder.

Structureel
Jongeren