Teamcoördinator Vegan Friendly

Teamcoördinator Vegan Friendly

Plaats:
Den Helder
Categorie:
Coördineren & regelen (bv. evenementen)
Kan online / thuis:
Ja
Tijdsbesteding:
regelmatig
Tip anderen via:

Als teamcoördinator ga je de team-gerelateerde taken van de projectcoördinator overnemen. Je wordt het aanspreekpunt voor de vrijwilligers uit het team zodat de projectcoördinator zich kan richten op het coördineren van het project zelf.

Profiel: Je komt als vrijwilliger werken bij de Nederlandse Vereniging voor Veganisme. Om deze reden is het voor ons belangrijk dat je veganist bent of in transitie zit. Je bent proactief, kunt overzicht houden ook als er veel loopt, je kunt zelfstandig én in goed overleg werken, je houdt van een positieve sfeer en van open communicatie. Je hebt affiniteit met het coördineren van teams.

Taken: Als teamcoördinator houd je je bezig met het werven, inwerken, gemotiveerd houden, faciliteren en coördineren van de vrijwilligers. Dat doe je door bijvoorbeeld teammeetings en een-op-eengesprekken te faciliteren, inzicht te houden in het lopen van de werkzaamheden en bij nood daarop in te haken, sollicitatiegesprekken met aspirantvrijwilligers te houden, etc.

Tijdsinspanning: 3-4 uur per week

Tijdsduur en proeftijd: Je bent beschikbaar voor minimaal 6 maanden (langer is wenselijk). De eerste maand is een proefperiode waarin je wordt ingewerkt en zelf ook al actief bent. In deze proefperiode gaan we samen kijken of je de functie leuk vindt, of je ook echt genoeg tijd hebt voor je taken en of er een klik is met de andere vrijwilligers.

Werkdagen: Je werkt vanaf je eigen locatie en kunt grotendeels zelf je werktijden bepalen. Enige flexibiliteit is nodig bij het deelnemen aan online vergaderingen, deze vinden plaats op een moment dat alle deelnemers het beste uitkomt. Daarnaast ben je als teamcoördinator minimaal twee keer per week bezig met taken die niet lang uitgesteld kunnen worden.

Team: Het project Vegan Friendly bestaat uit vier subteams met telkens twee tot drie vrijwilligers. Als aanspreekpunt voor alle vrijwilligers werk je nauw samen met de projectcoördinator en met de projectcoördinator-assistent die jou kan ondersteunen.

Aantal mensen: 1

Over het project ‘Vegan Friendly’
Met het project Vegan Friendly laat de NVV zien waar je als veganist terecht kunt voor bijvoorbeeld een vegan hapje eten of vegan schoenen. Veel van de deelnemers geven trouwens korting aan NVV-leden! Het aantal vegan (friendly) locaties groeit snel en we zijn momenteel bezig met een eigen website. Daarom kunnen we goed wat extra handen gebruiken.

  • De vraag van Jennifer is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
  • Jennifer is eerder via deze website geholpen
Laat Jennifer weten dat je interesse hebt Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Geplaatst door:
Profielfoto van Jennifer
100% profielsterkte
Bedankt voor het melden
  • De vraag van Jennifer is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
  • Jennifer is eerder via deze website geholpen
Tijdsbesteding:
regelmatig
Bedankt voor het melden

Meer vragen van Jennifer namens Nederlandse Vereniging voor Veganisme

  Omschrijving van de vraag Plaats Categorie
  Communicatie vrijwilliger Vegan Friendly Den Helder Marketing, communicatie & PR
  Vrijwilliger social media vegan friendly Den Helder Marketing, communicatie & PR, Digitaal & IT
  Administratie vrijwilliger Vegan Friendly Den Helder Digitaal & IT