Direct naar de inhoud van deze pagina

Schagen

Zoek je een vrijwilliger in de gemeente Schagen? Of wil je zelf vrijwilligerswerk doen?

Dat kan op Noordkopvoorelkaar!

Noordkopvoorelkaar is er voor alle inwoners van de gemeente Schagen. En dus ook voor jou!

Hieronder vind je de vragen van mensen die iets nodig hebben in de gemeente, uitgesplitst per woonplaats. Uiteraard kun je ook bijhet totale overzicht van vragen van Noordkopvoorelkaar kijken en zelf de filters instellen op afstand of interesse.

Schagen

Vragen in Schagen


Oud gemeente Harenkarspel

Vragen in DirkshornVragen in EenigenburgVragen in GroenveldVragen in KalverdijkVragen in KrabbendamVragen in SchoorldamVragen in Sint MaartenVragen in StroetVragen in 't RijpjeVragen in TuitjenhornVragen in ValkkoogVragen in WaarlandVragen in WarmenhuizenOud gemeente Zijpe

Vragen in AbbestedeVragen in BurgervlotbrugVragen in BurgerbrugVragen in Groote KeetenVragen in CallantsoogVragen in De StolpenVragen in OudesluisVragen in PettenVragen in Sint MaartenszeeVragen in SchagerbrugVragen in Sint MaartensbrugVragen in Sint MaartensvlotbrugVragen in 't ZandWonen Plus Welzijn is de organisatie achter Noordkopvoorelkaar in Hollands Kroon. Op diverse manieren kan contact gelegd met Wonen Plus Welzijn.Het Vrijwilligerspunt Schagen/Hollands Kroon is iedere werkdag geopend van 10.00 tot 12.30 uur, Markt 18, Torenstraat 1A in Schagen. Telefoonnummer: 0224-291042.

Elke werkdag van 8.30 tot 17.00 uur is het hoofdkantoor van Wonen Plus Welzijn te bereiken. Telefoonnummer: 0224-273140.
Ook zijn er diverse Servicepunten van Wonen Plus Welzijn in de regio, zie de website van
Wonen Plus Welzijn